Om oss

Smart Form Sweden grundades av Robert Bengtsson sommaren 2020. Designstudion jobbar med formgivning, produktutveckling och tillverkning där form, funktion och långlivade, lokala och naturnära material är i fokus. 

Många produkter ingår i ett system/koncept som utvecklas över tid vilket genererar ett långsiktigt värde för användaren och samhället.

Olika funktioner och formuttryck kan snabbt och lätt förändras genom kombinationer av olika produkter i produktportföljen och användarens egna objekt. I många fall kan även andra företags produkter kombineras med Smart Form Swedens produkter. 
De egendesignade produkterna som i huvudsak är inredningsobjekt och möbler för hem- och offentligmiljö, såväl inne som ute, tillverkas på ett hantverksmässigt sätt i studion i Vellinge med en stor passion. 

Även återbruksobjekt som fått en ny skepnad och ett nytt liv återfinns i produktportföljen. Dessutom kan vissa inredningsdetaljer beställas enligt önskat mått och i önskad kulör, även renovering och reparation av inredningsobjekt och småmöbler utförs.

Förutom egendesignade produkter så finns även integrationsprodukter och en del andra produkter som jag själv uppskattar och inspireras av i produktsortimentet.

Välkommen till www.smartform.se för mer information och webbutik eller till butik/showroom i Vellinge där du kan inspireras och uppleva alla produkterna live!